2016.01.28. 15:51 – dankógábor

Lehet örökre ismeretlen marad a Wu-Tang Clan egypéldányos albuma

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

wusek.jpg

A lemezt, aminek Once Upon a Time in Shaolin a címe, az a Martin Shkreli vett meg 2 millió dollárért, aki korábban megszerezte egy AIDS-gyógyszer gyártási jogát, és azonnal sokszorosára emelte az amúgy nagyon fontos gyógyszer árát. Szóval, mondjuk ki, egy aljas kis geci a csávó. Most tovább aljaskodik, hiszen kiderült, hogy a lemezzel kapcsolatban két dolgon vacillál:

  • elpusztítja.
  • valami olyan távoli, szinte elérhetetlen helyre viszi, ahol csak azok tudják meghallgatni, akik valahogy mégis eljutottak oda.

Shkreliről most a vice-os Allie Conti készít riportfilmet, ő tudta meg ezt a tervet. A riportból derül ki, hogy Shkreli nem csak a zenei világ, hanem az egész Föld legnagyobb gecije akar lenni (a heel szóval fejezte ki magát, ami a pankrációban az aljas, gonosz karaktert jelöli). Conti egyébként úgy készítette az interjút Shkrelivel, hogy közben az ominózus Wu-Tang Clan-lemez szólt a háttérben, így annyira nem tudott rá figyelni. Amit felfogott belőle, abból úgy tűnt neki, hogy jobb, mint a mindenki számára elérhető legutóbbi album, szóval reméli, hogy Shkreli inkább kiadja, mint hogy összezúzza.


hiphop hír rap wu-tang clan martin shkreli



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása