2016.04.17. 08:37 – dankógábor

Hivatalosan is Axl Rose az AC/DC énekese

Brian Johsnontól végleg elbúcsúztak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

acdcszinpad.png

Sokan reménykedtek benne, hogy ez nem így lesz, még a nyilvánvaló ellenére is, de most már hivatalosan is Axl Rose az AC/DC énekese. Legalábbis a már lekötött turnén ő fog énekelni az ausztrál csapat élén. Igen, az európai dátumokon is a Guns N' Roses frontembere lesz majd ott úgy, hogy közben a saját zenekarát is kell majd tolnia (ráadásul jelenleg törött a lába, a Guns-bulikon Dave Grohl székében ül). Az új amerikai dátumokat egyébként még nem hirdették ki, de amint találnak szabad időpontot, azt is megteszik.

Viszont a hivatalos közlemény megköszöni Brian Johnsonnak az elmúlt éveket, szóval az énekes hallásproblémái örökre kitették őt az AC/DC-ből. Szó sincs gyógyulás utáni visszatérésről, semmiről, csak hogy tiszteletben tartják és megértik, hogy Johnson a hallása megőrzése érdekében abba akarta hagyni a turnézást, de ők akkor is teljesítik a kötelességüket.

Közben meg is mutatták, hogy Axl Rose milyen lesz az AC/DC-ben!

Az AC/DC-ben jelenleg már csak Angus Young gitáros az alapítótag. Rajta kívül még Cliff Williams basszusgitáros van régóta a csapatban, ő 1977 óta zenél velük. Utánuk most már Chris Slade dobos a legrégebbi tag, mivel a mostani beszállása előtt 1989-től öt évig már volt az AC/DC-ben. A Malcolm Young gitáros helyére 2014-ben beszálló Stevie Young egyszer, még 1988-ban helyettesítette a nagybátyját. Szóval alaposan megtépázott már ez az AC/DC, de pont Johnson mondta azt, hogy amíg Angus színpadra tud állni, addig lesz a zenekar.


rock hír acdc



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása