2016.06.15. 12:10 – dankógábor

ULTRANAGYBRÉKING! Újra összeáll a Rapülők

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

rapulok.jpg

Igen, jól olvastátok, újra lesz Rapülők. Ezt nem lehet elégszer elmondani: koncertet ad a Rapülők. A koncert február 25-én lesz a Budapest Sportarénában, szóval itt áll majd újra egy színpadon MC Gesztenye (Geszti Péter), T-Boy (Berkes Gábor ) és Michael de Lux (Szentmihályi Gábor) triója.

Mi kéne, ha volna? Miután egy Piti vument a Túr dö flancról elvisznek a Party zónába, majd a szemébe mondják, hogy te vagy itt a Némber one, a lány már tudja, hogy a következő kérés annyi lesz csak: Ringasd el magad! MC Gesztenye Szívzuhogás közben halkan a füledbe súgja majd, hogy Áj láv jú, de amikor egy Átmeneti csók után Lapátra tesz, tudod, hogy a háttérben hiába Zúg a Volga, Lesz még rosszabb, ezért befizetsz egy Holiday-re, mert hiába a Helyi terminátor, a jelszó továbbra is az, hogy Nem adom fel!

Ezt nem mi írtuk, de van egy sejtésünk ki. A koncert az Áj láv jú címet kapta, és olyan kort szeretnének vele megidézni, amikor még "divat volt szeretni és nevetni". Legalábbis egy van a jegyportál oldalára írva.

Fiataloknak: a Rapülők popzenekar két rendkívül sikeres nagylemezt adott ki a kilencvenes évek első felében, majd mindenki döbbenetére feloszlottak. Geszti Pétert itt ismerhette meg az egész ország, nem számítva persze a gyerekszínészkedést és a tévés műsorvezetést. A zenébe az Első Emelet szövegírójaként szállt be, itt szedte össze későbbi rapülőkös zenésztársait is. És lényegében a Rapülők óta nem tudunk elugrani a szóviccei elől sem.

A csapat 2006-ban újra összeállt két sportarénás koncert erejéig, most pedig megint lehet majd nosztalgiázni. Tuti az év bulija lesz!


pop hír rapülők



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása