2016.06.30. 18:00 – Gnosis

Új Hold világítja meg a pop egét - Neolunar-lemezpremier és nyereményjáték!!

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

unspecified_1.jpg

Kátai Tamás nem pihen, de ez így van jól. A Thy Catafalque tavalyi lemeze után pihenésképpen csinált egy szólólemezt, most pedig a következő metáltámadás előtt a könnyedebb műfajban is kipróbálta magát: ez lett a Neolunar. Hallgatótól függően szerencsénkre/bánatunkra. Mi személy szerint idővel igencsak megkedveltük ezeket a dark wave-s, elektronikus, néhol Depeche Mode-os zanzákat és külön öröm hallani azt, ahogy Kátai magabiztosan a saját hangján énekel. Nincs vendégénekes, 'csak' egy világhírű szaxofonos és hegedűs néhány dalban. A lemez holnap jelenik meg hivatalosan, de itt a Lángoló olvasói annyira szerencsések, hogy már előtte is végighallgathatják a teljes lemezt.

 

 

NYEREMÉNYJÁTÉK!!!

Azon olvasóink körében, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre és elküldik válaszukat a jatek@langologitarok.hu címre, azok között egy Neolunar cd-t fogunk kisorsolni, amit maga a Mester szermélyesen fog elpostázni a szerencsés nyertesnek. Beküldési határidő: július 8, déli 12 óra. Sorsolás: aznap délután. A nyertest emailben értesítjük.

A kérdés: Mi volt Kátai Tamás legelső zenekarának a neve?

 


pop kátai tamás neolunar



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása