2016.10.25. 16:00 – Gnosis

Prog rock mámor - Crippled Black Phoenix-lemezpremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

cbp2016_12_small_by_zsolt_reti.jpg

A Crippled Black Phoenix hatodik stúdióalbuma Bronze címmel november 4-én jelenik meg. Nem úgy indult, de 2004-es megalakulása óta a brit zenekar egészen hangulatos, Pink Floyd-os prog rock zenekarrá nőtte ki magát. Nincs ez másképp az új lemezzel sem, amin tíz számon keresztül lehet andalogni és elszállni, ahogy azt már tőlük megszokhattuk. A nyáron egyébként egy budapesti stúdióban héderezett a zenekar, ám azóta se derült ki, hogy pontosan mi célból. Annyi biztos csak, hogy december 15-én a Dürerben élőben is bemutatják nekünk a Bronze dalait.

A Bronze nem a legambiciózusabb albumunk, de érzelmességben felülmúlja az olyan régebbi lemezeinket, mint a No Sadness Or Farewell, vagy akár az I, Vigilante. Habár már nem tekintünk visszafelé; a jelenünk és a jövőbeli zenei utazásaink jobban izgatnak most már minket. A friss lemez kicsit sötétebb, leheletnyivel durvább, mint az eddigiek, de ugyanúgy őszinte Crippled-cucc, ahogy az eddigiek is. - Justin Greaves főkripli


crippled black phoenix lemezpremier



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása