2017.07.28. 14:11 – Gnosis

Vizes VB+nyáriszünet+uborkaszezon = haha

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ahogy a sportesemények végén az újságírók/riporterek az aktuális sportolótól azonnal interjút kérnek és megbeszélik a teljesítményt és rövid értékelést eszközölnek, ennek mintájára a zenekritikusok is eljárhatnának ugyanígy egy-egy koncert végeztél.

Valami ilyesmi beszélgetést simán el tudnánk képzelni az énekessel egy két órás performansz után a zenekari öltözőben:

Helló Thomas! Hogyan értékelnéd a mai szerepléseteket?

Üdvözlöm az olvasókat! Hát nézd, szerintem az első félóra maga volt a pokol, szar hangosítás, béna közönség. Utána amikor már belejöttünk volna, akkor meg a gitáros tempót váltott és lehagyta a dobost, a billentyűs meg a végére mentálisan elfáradt. A riffek nem úgy sültek el, célt tévesztettünk, nem tudtuk megugrani a nevezési szintet sem.

Mit gondolsz, min úszott el a buli ténylegesen?

Sorolhatnám napestig, de a fő ok valószínűleg az lehetett, hogy a tegnapi edzőtáborozás helyett inkább a kocsmában ittunk, a várható közönség kielemzése helyett pedig a csajokat stíröltük vizenyős szemekkel.

Azért ennyire csak nem volt vészes az előadás, nem igaz?

Nem, persze, szeretek mókázni, de tény, hogy egyéniben jobban muzsikálnék, mint csapatban.

Akkor neked nem savanyú a szóló.

Vicces vagy, jöhetnél hozzánk jegyszedőnek.




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása