2018.03.30. 12:26 – dankógábor

Itt van Hobo Bob Dylan-lemeze az elejétől a végéig

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hobo_lassu_vonat_portrait.jpg

Lassú vonat címmel április 2-án jelenik meg Hobo új nagylemeze, amin Bob Dylan-dalokat dolgozott fel, méghozzá magyarul.

Számomra most jött el az ideje, hogy a néger bluesok, a Rolling Stones, Jim Morrison, Tom Waits és Vlagyimir Viszockij magyarul énekelt számai mellé rakjam Bob Dylan 15 általam lefordított dalát.

- mondja Hobo a lemezről, amire az engedélyt közel egy évvel a megkérése és két hónappal a felvételek befejezése után kapta meg Amerikából Hobo, így minden akadály elhárult, hogy kiadja a Lassú vonatot, amin Hobo nagyrészt olyan zenészekkel dolgozott, akikkel korábban még nem. Alább meg lehet teljes egészében hallgatni a lemezt, aki pedig még megjelenés előtt szeretné fizikailag is megvásárolni, az menjen el ma este a Muzikumba Hobo akusztikus koncertjére, ahol már lehet majd kapni az anyagot.

Hobo velük zenélt ezen a lemezen:

Brády Márton - gitár, szájharmonika
Gál István - dob, ütőhangszerek
Igali Csanád - zongora, orgona
Kiss Zoltán - gitárok, ukulele
Pengő Csaba - nagybőgő, basszusgitár
Kutasi Zsolt - pedal, steel gitár
Szirtes Edina Mókus - hegedű
Pál Lajos - tangóharmonika


bob dylan hír blues hobo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása