2018.04.16. 16:52 – Szponzorált Tartalom

Idén is Talentométer – Lépj fel a III. Kolorádó Fesztivál nagyszínpadán és nyerj 500 000 forint értékű hangszerutalványt!

Adj esélyt a szerencsédnek és a tehetségednek!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

talentometer_18_640x360-02.jpg

Minden zenekar életében jól jöhet egy ugródeszka, ami segít abban, hogy felfigyeljenek rá, hiszen ha tényleg jó zenét játszol, a siker sokszor nem is múlik óriási dolgokon. Elég lehet egy koncert jó helyen és jó időben, meg némi médiafigyelem, hogy átüsd a negyedik falat, és meg tudd szólítani a közönséget. A Szerencsejáték Zrt. és a Kolorádó Fesztivál által szervezett idei Talentométeren pont ezeket nyerhetitek meg, ráadásul még egy félmillió forintos hangszervásárlási utalvánnyal is gazdagabb lehet a zenekarotok. A részletekkel kapcsolatban olvass tovább!

A Szerencsejáték Zrt. támogatásának köszönhetően immár hatodszorra indul útjára a Talentométer, melyet most a Kolorádó Fesztivállal együttműködve, idén először műfaji megkötés nélkül hirdet meg a lottótársaság. Elsősorban olyan feltörekvő zenekarok jelentkezését várják, akiknek eddig még nem volt alkalmuk megmutatni magukat nagyobb közönség előtt, így a legjobb európai kisfesztiválok között számon tartott Kolorádó kiváló alkalom lehet bemutatkozásukra.

A jelentkező zenekaroknak április 29.-én éjfélig kell anyagaikat feltölteni a http://kolorado.hu/hu/talentometer/ oldalra. A jelentkezés egyszerűbb már nem is lehetne, hiszen a jelentkezőnek a nevén, egy rövid bemutatkozáson és a kapcsolattartó elérhetőségein kívül mindössze egy Youtube-linket kell megadnia, ahol elérhető a zenei anyag, ami lehet hangfelvétel, vagy videóklip is.

A fesztivál szakembergárdája a Szerencsejáték Zrt.-vel közösen választja majd ki a legjobb 5 zenekart, de a győztesről a 3 hetes közönségszavazás dönt majd. A győztes zenekar felléphet a 2018. június 13-16. között, a budai hegyekben megrendezésre kerülő Kolorádó Fesztivál nagyszínpadán, és övé lehet a lottótársaság által felajánlott 500 ezer forintos hangszervásárlási utalvány is.  Ha pedig nem zenélsz, de szívesen támogatod szavazatoddal a kedvenc zenekarodat, akkor is nyerhetsz, hiszen a közönségszavazás az egyik szerencsés voksolója egy Ipad Pro-t gazdája lesz.

A Szerencsejáték Zrt. régóta a hazai könnyűzenei élet elkötelezett támogatója. A lottótársaság nemcsak olyan ismert és elismert művészek fellépéseihez járul hozzá, mint Ákos, Nagy Feró és a Beatrice, vagy az Anna and the Barbies, de az ifjú magyar zenei tehetségek sorsát sem bízza a szerencsére. A versenyről további információk a Kolorádó Fesztivál Talentométer-oldalán!  

szrt_logo_1.png


verseny fesztivál beharangozó szponzoráció felhívás tehetségkutató kolorádó talentométer stílusfüggetlen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása