2018.04.28. 11:00 – Lángoló Gitárok

A zongorista és a múzsa - Itt a Z!GOR legújabb klipje, a Cloud

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

22197550_10213886253380919_558898500_o.jpg

Legutóbbi dalmegosztásunkban már szóba került a Z!GOR nemrég megjelent albuma, a Changes. A zongorához vonzódók számára kellemes pillanatokat rejtő anyaghoz a napokban készült egy új, személyes hangvételű videóklip. amit először itt, a Lángoló Gitárokon nézhettek meg. Premier a hajtás után!

Almási Igor Olekszandrovics így mutatta be a Cloud című szerzeményéhez forgatott videót:

A klip alatt hallható dalt a szívem választottjának írtam. Ő ihlette ezt a dalt, így a címnek is köze van hozzá. A barátnőm neve Klaudia, hozzá írtam egy verset, amelynek az lett a címe, hogy "Felhő vagy te", innen a dal címe. Ráadásul a Klaudia hangzása nagyon hasonlít az angol "cloud" szóra, ez a másik oka annak, amiért ezt választottam a számhoz. A klipben, amely egy szerelmi történetet mutat be, ő is feltűnik a múzsa szerepében. A főhős - akit én alakítok - felnéz a felhős égboltra, amiről Klaudia jut eszébe, zongorázás közben rá gondol, odaképzeli őt a terembe, ami nem is olyan biztos, hogy képzelet, viszont a dal végén mégis elillan.

A klipet a Berky testvérek, Balázs és Bence készítették. Két városban forgattuk: a benti jeleneteket Veresegyházon, az Innovációs Központban rögzítettük, a kintiek pedig Budapesten, a Városligetben lettek felvéve. Balázs ekkor Hollandiában élt, így onnan utazott haza a klipforgatásra. A teljesen önerőből készült videó koncepcióját közösen hoztuk létre a Berky testvérekkel, akiknek egyébként az album, és a kislemezek dizájnját is köszönhetjük.

Nincs más hátra, jöjjön a klip!

További információk a Z!GOR Facebook-oldalán!


premier hír zongora videóklip instrumentális z!gor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása