2008.11.02. 09:28 – lánggitár

A Metallica és a Rock And Roll Hall Of Fame

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Jövő áprilisban a Metallicát beiktatják a clevelandi Rock And Roll Hall Of Fame-be (kb.: Rock And Roll Hírességek Csarnoka), amiről a Rolling Stone magazin megkérdezte James Hetfieldet is, a Dave Mustaine-ről, és Jason Newstedről beszél:

Rolling Stone: Jövő áprilisban a Metallicát beiktatják a Rock And Roll Hall Of Fame-be. Ki lesz veletek a színpadon?

James Hetfield: Mindenkinek, aki játszott valamelyik lemezen. A beiktatás az első lemez megjelenésének a huszonötödik évfordulója, és nem a megalakulás miatt jár.

Rolling Stone: Akkor Dave Mustaine kimaradna.

James Hetfield: Ő nem szerepel egy lemezen sem. Jason Newstednek viszont ott kellene lennie. Ő velünk volt 14 évig, és jó néhány albumon játszott. Ugyanígy Robert Trujillónak is ott a helye.

Rolling Stone: Nem lesz furcsa ott állni Jasonnel?

James Hetfield: Nincs miért az legyen. Mi nem leszünk részei a Hall Of Fame szappanoperának. Mindenki olyan balhét akar, mint amit a Blondie csinált 2006-ban a színpadon. Az nagyon tönkreteszi a pillanatot.

(A Blondie-nál is ott voltak az aktuális, és a régebbi tagok, ami aztán egymás fikázásává fajult a színpadon.)


metál blondie hír metallica james hetfield rock and roll hall of fame jason newsted dave mustaine



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása