2008.11.18. 16:00 – lánggitár

Új Franz Ferdinand single - hallgasd, remixeld

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A skót indie-dance popperek tegnap, azaz november 17-én este fél 8-kor a BBC Radio 1-en mutatták be az új lemezt felvezető első single-t, az Ulysses-t. A dal a lejátszás után azonnal felkerült a zenekar myspace oldalára is.

Az új kislemezhez bárki készíthet remixet, a győztes jutalma megjelenés a Domino Records-nál és 500 euro készpénz. De természetesen ma nem olyan időket élünk, hogy minden ilyen egyszerű és rózsás legyen : a remixhez szükséges hangsávok 4 dollárért tölthetőek le, ami körülbelül egy cd single ára. Van egy ingyenesen is letölthető változat is, de az a néhány sáv olyan kevés zenei információt tartalmaz, hogy alulképzett progressive house dj-ken kívül más sok mindent nem tud kezdeni velük. Ha valaki szeretné kipróbálni a tudását, akkor az ingyen sávokat innen a fizetős sávokat pedig innen töltheti le, a határidő november 25.

A Franz Ferdinand harmadik lemeze 2009. január 26-án jelenik meg, a címe pedig "Tonight : Franz Ferdinand" lesz.


indie franz ferdinand hír ulysses



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása