2008.12.06. 12:00 – frostdemon

Klipmegosztás (Prodigy, Enslaved, Portishead, Gojira, Puscifer)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Prodigy visszatér, az Enslaved klisézik, a Portishead szokás szerint nyomaszt, a Gojira filmet készít, a Puscifer pedig animál. Heti klipválogatásunk:

Prodigy - Invaders Must Die

Mikor már azt hiszed, hogy csak a Szigeten, vagy a Volton léteznek, akkor hirtelen jön valami életjel. Bizony, lesz új Prodigy, és már szívhatod is magadba az ízelítőnek szánt első dalt. Persze ez a szám egy kalap szar, még csak közelébe sem ér eddigi jobb pillanataiknak, de mégiscsak Prodigy! Nyilván már kezdett kellemetlenné válni a hakni új számok nélkül. Remélhetőleg legalább a videón nem agyaltak sokat, mert eléggé...hm...hangyás...

Enslaved – The Watcher

Most komolyan, ha már Patric Ullaeus „A” metál rendező, és mindenki vele csinálja a klipet, akkor nem lenne időszerű egy kicsit letenni magát otthon, és elgondolkodni, hogy akkor most kihagyom a gonosz papokat. Mondjuk, lehet, hogy direkt kérik, hogy „Te, Patrik, nagyon bejött, amit a Dimmunak csináltál, nekem is tedd meg jó?” Persze szép, profi munka, de a fél világ ismeri ezeket a kliséket, ráadásul a végén eltépi a láncokat! Jaj nekünk!

Portishead – Magic Doors

Ha már nagyon eleged van abból, hogy a videókban folyton egy figura szerepel szürke vászon előtt fekete-fehér filmen, akkor itt a Te pillanatod. Az új Portishead neked készítette ezt a vizuális orgiát. Ha eddig unatkozott a szemed és ezt szóvá is tette, akkor adj neki ebből, majd lenyugszik. Totális kavalkád, meggyőzően művészi (visszafelé folyik a pohárba a kávé: wow) és érzékeny, ugyanakkor iszonyat grunge. Remélem a gyengelelkűek nem futnak neki, mert ugye köztudottan szar az öngyilkossági rátánk …

Gojira – Vacuity

Ha már művészet, akkor kérdezzük meg a francia barátainkat, hogy mi újság arra felé! Szerintem jól vannak, legalábbis ebből a klipből erre lehet következtetni, mert, ez hosszú ideje a legfaszább cucc, amit látni lehetett. Hatalmas tisztelet a készítőknek, ez olyan, mintha egy filmet forgattak volna. Képileg zseniális és abszolút kimagasló, technikailag szintén. Sőt, van benne meztelen nő! Persze, hiszen francia… Remélem van még ott, ahonnan ez jött.

Puscifer – Momma Sed

Maynard James Keenan a Tool énekese, ez pedig a kis hobbizenekara. Gondolta, ha már ráér, ír pár kellemes dalt a haverokkal, és ha meg már úgyis ott vannak, néha kiadnak valami lemezt. Ilyen a klip is. Beleszarós, laza és puska is van benne. Ennél nem is kell több. A dal amúgy zseniális, mindenkinek ajánlom!


rock metál portishead enslaved electro prodigy gojira puscifer klipmegosztás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása