2008.12.15. 15:48 – lánggitár

Új Sex Pistols-lemez?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Glen Matlock, a Sex Pistols basszusgitárosa a minap mindenfélét beszélt a The Quietus nevű magazinnak, köztük azt is, hogy jövő nyáron talán felvesznek egy új lemezt (ami ugye több mint harimc év után a második lenne a sorban). Jelen pillanatban még nem tud semmi biztosat mondani, csak év elején ülnek majd le a jövőről tárgyalni, de benne van a pakliban egy új anyag is, ötleteik mindenesetre vannak hozzá. Most még kicsit őrlődnek, háta nem lesz olyan a dolog, mint az eredeti volt, viszont a rajongók már vágynak valami újra, és jó lenne őket is kielégíteni.

Matlock amúgy játszott a punk-klasszikus Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols lemezen is 1977-ben, viszont ennek megjelenésekor már a punkzene emblematikus figurája, Sid Vicious bűvölte a négy húrt, legalábbis próbálkozott vele egészen haláláig (illetve a csapat 78-as feloszlásáig). Idén az eredeti felállás végighaknizta a világot (köztük a Szigeten is jártak), és meglepően sikeres koncerteket adtak mindenütt. Talán ez indította be a fantáziájukat valami többre vágyva…


punk rock hír sex pistols



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása