2008.12.20. 11:11 – lánggitár

Brian May nem tudta

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Egy mostani interjújában Brian May elmondta, hogy fogalma sem volt Freddie Mercury szexuális beállítottságáról, úgyhogy mikor az énekes bejelentette melegségét, ő is meglepődött, de nem igazán foglalkozott vele: „Olyan emberrel beszélgetnek, aki megosztotta szobáját Freddel az első pár turnén, szóval igencsak jól ismertem őt.” – mondja May a brit Daily Expressnek – „Ismertem egy csomó nőjét, és biztos, hogy nem volt meleg barátja. Volt ugyan egy nagyon pici gyanú, de soha nem gondoltam őt melegnek.”

A Queen gitárosa hozzátette még: „Fred vagy nem is gondolt a melegségére egész életén át, vagy nem tartotta fontosnak. Imádta a zenét, a munkáját, és nem akarta, hogy ezt bármi akadályozza. Azok, akik Fred portréját csupán csak egy sima meleg-sztoriként állítják be, ezt mindig elfelejtik megemlíteni.”


bulvár freddie mercury queen brian may



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása