2009.01.03. 17:14 – frostdemon

Klipmegosztás (Namesea, Lily Allen, Radiocriminals, PieOnEar, Suidakra)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Most még nem látszik, hogy milyen év lesz ez a klipek tekintetében, de semmiképpen ne ítélj elsőre, mert van itt most megint ultraszar és nagyon jó is. Azért, hogy ne bízd el magad, mindjárt a női vokál és nyál keveréke ül arcunkra a Namesea segítségével, akiket Lily Allen követ a maga kis semmijével, de lesz itt reményteli magyar feltörekvés a Radiocriminals, valamint PieOnEar zenekarok képében és a mindent eldöntő rossz is érkezik a Suidakra segítségével, aminek a megnézését csak felnőtt nézőknek ajánlom, mert a kisöcsém például lerágta a lábát miattuk…

Nemesea - No More

Évet kezdeni nem is szabad másképpen, mint előszedni az elfekvőben maradt friss cuccokat, amiket nem mindenáron akar az ember fia bemutatni, amennyiben van értékelhető videó. Nos, minthogy abból éppen nincs elég, így ezen a héten olyan csapatok is befértek, mint ez a Namesea, akik annyira semmilyenek, mint a klipjük, de még annál is jellegtelenebb a csaj, aki énekel. Ennél mindenkinek jobb évet kívánok!

Lily Allen - The Fear

Aztán, hogy még a csajoknál maradjunk legyen egy kissé könnyedebb valami, jöjjön Lily Allen, aki kábé annyira tűnik egyéniségnek, mint Josh és Jutta, de legalább magyar ember nem érti a szöveget, és nagyon édibédi a klipje. Színes, mindenféle fityfene és rengeteg értelmetlen hülyeség jellemzi és ami a legfontosabb, iszonyúan szedett-vedett.

PieOnEar - Minden hajnal

Heti (egyik) magyarjaink a középiskolai videószakkör 2.0 revisited felkiáltással vetették bele magukat a klipkészítésbe, de valljuk be őszintén még mindig közelebb vannak a nézhetőhöz, mint amikor valaki egy szobában kézikamerával viccelődik fény és normális tudás nélkül. Az alkotók kicsit sokat vártak a szereplőktől, de nekem totális nosztalgia és jó érzés volt megnézni. Remélem a készítők sok tapasztalattal lettek gazdagabbak és legközelebb kiküszöbölik a kisebb hibákat. Nagy piros pont a PieOnEar zenekarnak, mert ezzel már lehet azonosulni!

SuidAkrA - Shattering Swords

Mindjárt mutatok is egy sokkal szarabb és lélektelenebb, de valószínüleg több pénzből készült alkotást. Soha nem értettem az zenekarokat, akik egy ilyenre azt mondják, hogy „na, jóvan ez így”. A Suidakra persze nem egy súlyos tényező és a zenét hallgatva – a klipet nézve – nem is lesznek egyhamar azok.

Radio Criminals - Valaki vár

Végül a Radiocriminals zsír új klipje...


pop rock metál lily allen pieonear suidakra klipmegosztás namesea radiocriminals



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása