2009.01.08. 08:40 – Dankó Gábor

UPDATE: Lesz Led Zeppelin turné és lemez is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Csak arra nem derült még fény, hogy ki lesz az énekes, illetve milyen néven fut majd a dolog. (Magunk között megjegyeznénk: nagyon csodálkoznánk rajta, ha használnák a Led Zeppelint, ha már eddig ilyen szent volt a név.) Mindezt amúgy maga Jimmy Page gitáros menedzsere mondta, de azon kívül, hogy elmesélte Page mennyire szeret zenélni, és hogy most is baromira élvezi a dolgot John Paul Jones basszusgitárossal, és Jason Bonham dobossal, többet nem mondott. Illetve azt még megerősítette, hogy a projektben Robert Plant énekes nem vesz részt, de persze ettől függetlenül még mindig nagy haverok a többiekkel. Plant amúgy most lett minden idők legjobb rockénekese egyesek szerint, de valószínűleg ez nem nagyon hatja meg.
UPDATE: A MusicRadarnak egy exkluzív interjúban ezt mondta Peter Mensch (ő az a bizonyos menedzser): „A Led Zeppelinnek vége! Aki nem látta őket 2007-ben, az végleg elszalasztotta. Vége van! Ennél világosabban már nem tudom mondani.”


rock hír led zeppelin jimmy page robert plant



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása