2009.01.13. 12:49 – ziggy_pop

100-ér a weekend ticket!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Van valakinek olyan haverja, aki képes volt jegyet venni egy parkolóban a kamu Guns'n'Roses-koncertre? Neki ajánljuk, hogy vásároljon online jegyet a 2009-es T In The Park fesztiválra.

A T In The Park Skócia legnagyobb fesztiválja, évről évre több mint 100 ezer látogatója van. A napijegyeket és fesztivál bérleteket általában minden év februárjában (és rögtön az adott évi fesztivál után) értékesítik, erről a hivatalos oldalon mindig tájékoztatják a fesztiválozókat.

Néhány hete viszont megjelent egy hír a feszt weblapján, hogy egy Magyarországon bejegyzett honlapon már most árusítanak tiketteket a soron következő rendezvényre. Ez a fake oldal tökéletesen ánoffisöl, és elég bénán hivatalos fizetős helynek próbálja beállítani magát. Fent van például a tavalyi évek line-upja, a travel infok, meg hasonló, a hivatalos oldalról nyúlt cikkek, de a legviccesebb a Terms and Conditions menüpont: itt bejegyzett címnek egy glasgowi üzletközpont van megadva.

Büszkék vagyunk rá, hogy legalább ilyen módon felkerültünk a nemzetközi fesztiváltérképre - egyébként, aki képes egy ilyen oldalról fesztiválbérletet rendelni, az meg is érdemli, hogy bukjon 195 fontot.


bulvár t in the park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása