2009.01.30. 15:23 – lánggitár

2009 első Tesco Discoja a Kolinnal

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A vizsgaidőszak lezárásaképp január utolsó szombatján (31-e) a Trafóban jelentkezik 2009-ben első alkalommal a legnépszerűbb honi, brit popzenei partysorozat, a Tesco Disco. A hagyományokhoz hűen ezúttal is lehetőséget kap egy fiatal zenekar, a győri Superego képében, akik a korai Franz Ferdinand, Bloc Party vonalon indultak el. Őket a magukat az electro-trash-ként definiáló !Nylon Me követi, a hangzatos meghatározás mögött a 80-as évek szinti-pop világában gyökerező, de mai hangzású popdalok bújnak meg.

Az est fő zenekara pedig az egy éve létező, de már egy multikiadós nagylemezt is megjelentetett The Kolin lesz, akik electro-rockandrolljukkal, stílusos megjelenésükkel és extatikus előadásmódjukkal már komoly szakmai és közönség elismerést vívtak ki maguknak. A koncertek után a maradék energiát pedig a Tesco Disco dj-ék, Kecske és Pipo csavarják ki a résztvevőkből.

Netes tapogatózás :
www.myspace.com/tescodisco
www.myspace.com/thekolin
www.myspace.com/nylonme
www.myspace.com/superegohun


pop tesco disco program electro kolin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása