2009.02.05. 09:20 – lánggitár

Új Van Halen-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Eddie Van Halen, a Van Halen gitárosa a minap közölte a Rolling Stone magazinnal, hogy a zenekar új lemezt készít, ugyanis „tonnányi” új daluk van, és azzal kezdeni kell valamit. Ebben nem csak az a különleges, hogy a csapat 1998 óta nem adott ki stúdióalbumot, hanem az is, hogy a jelenlegi felállásban ott van Dave Lee Roth eredeti énekes is, akivel utoljára 1984-ben készítettek lemezt.

Annak idején az egyik legsikeresebb hard rock/heavy metal zenekar volt a Van Halen, a mai napig több mint 80 millió lemezt adtak el. 2007-ben csatlakozott újra hozzájuk Dave Lee Roth, akivel azóta 97 millió dollárt koncerteztek össze. Roth beszállásával viszont Michael Anthony, az eredeti basszusgitáros kilépett (állítólag rettenetesen utálták már egymást a többiekkel), mellesleg meg is sértődött, hogy az Eddie Van Halen Wolfgang nevű fiával kiegészült gárda tevékenységét Van Halen-reunionnak hívják.

A bulvármédiának is adtak csemegét elég rendesen az utóbbi időben, főleg Eddie Van Halen gitáros, aki elvonóról elvonóra járt mostanában. Az új lemez ígérete viszont mindenképpen nagy öröm minden rajongónak.


hír van halen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása