2009.02.11. 14:33 – lánggitár

Ingyen 30 Seconds To Mars-lemez?

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Hamarosan megjelenik a 30 Seconds To Mars legújabb nagylemeze, amit nagy valószínűséggel ingyen is le lehet majd tölteni a netről. A tőlünk nyugatabbra fekvő országokban elég nagy népszerűségnek örvendő zenekar frontembere, Jared Leto (aki mellesleg hollywoodi sztár is), azt nyilatkozta, hogy mivel egy fillért nem keresnek a lemezeladásokból, így miért ne adhatnák ingyen a This Is War-t.

Azt nem tudjuk, hogy a beszédes címet a volt kiadójuknak üzenik-e, vagy már eleve erre a letöltögetéses dologra akarnak-e utalni, amivel ők is beállnak a zeneipar ellenségei közé. Mi az előbbire tippelnénk, mivel kiadójuk, az EMI még tavaly nyáron beperelte a zenekart 30 millió dollárra, mert az nem szállította le a szerződésükben foglalt három lemezt időben.


rock hír 30 seconds to mars



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása