2009.02.20. 10:10 – lánggitár

Ingyen Coldplay-lemez

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Chris Martin a minap azt nyilatkozta, hogy az elkövetkező Coldplay-turnén mindenképpen szeretnék megköszönni a rajongók kitartó szeretetét. Mindezt az énekes úgy képzeli el, hogy rögzítenek egy koncertet, és annak felvételét ingyen adják az embereknek. De nem ám úgy, hogy majd az internetről le lehet tölteni, hanem rendes, kézzelfogható állapotban akarják azt osztogatni.

Na most a trükk a dologban az, hogy ehhez ugye el kell menni egy Coldplay-koncertre, ami persze nem két fillér (ezt amúgy Martin is kiemeli), szóval olyan nagy áldozatot nem hoznak a britek. Viszont akárhogy nézzük, így is elég nagyszabású terv több tízezer CD-t odacipelni egy-egy buli helyszínére.

Tehát a logisztikai kérdések egyelőre még nem tisztázottak, mint ahogy az sem, mit szól majd mindehhez a kiadó. Mindenesetre Chris Martin rettenetesen bizakodó, és véleménye szerint nagyon klassz dolog lenne ez tőlük.

Az igazi köszönet amúgy az lenne, ha mind a négyen ott állnának a kapukban, és adogatnák a cuccot, de hát ezt nem valószínű, hogy megcsinálják.


hír coldplay ingyenzene



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása