2009.03.06. 10:23 – lánggitár

Michael Jackson-koncertek

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ugyan harminc fellépésről pletykáltak még legutóbb, de tíz biztosan meg lesz tartva Michael Jackson tervezett fellépéseiből. Feltéve persze, ha szét nem hull addigra (vagy a bulik alatt) a pop királya, bár mostanában elég jól néz ki, ha lehet ilyet mondani, egy zombiszerű lényre. Mindezt a világ legrövidebb sajtótájékoztatóján jelentette be mellesleg, ahol vagy másfél órát várakoztatta a jelenlévőket, majd pár rövid, lényeges információ nélküli mondat, illetve sok "i love you all", után levonult a pódiumról. A koncertek amúgy a londoni O2 arénában lesznek (egy esetleges világ körüli túráról is szó van), és a tervek szerint július 9-én lép először színpadra Jackson.

Amúgy elvileg van legalább száz ki nem adott szerzeménye az énekesnek, de ezeket mindaddig nem hozhatják nyilvánosságra, amíg Jackson meg nem hal. Addig egyedül gyermekei élvezhetik a dalokat, illetve majd a kiadás utáni jogdíjakból is nekik kell részesülniük. Mellesleg a gyerekek már az alábbi dal bevéteieleiből is vígan elélnének:

 


pop hír michael jackson



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása