2009.03.27. 18:00 – _fá_

Green Day-lemez a kanyarban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A 15 éves punkok kedvencéből egész megdöbbentő módon az "igényes embereket" kiszolgáló csúcsprodukcióvá vált Green Day végre bejelentette a következő lemezének megjelenési dátumát, ami az első stúdiólemez lesz a hatalams ovációt kapott American Idiot óta. A 21st Century Breakdown című lemez megjelenési időpontja világszerte május 15. Részletek klikk után.

A trió úgy tűnik, most sem akarja elveszíteni a kritikai elismerést, ezért egy halálosan komoly konceptalbumra kell számítani, három felvonással (címek: Heroes and Cons, Charlatans and Saints, Horseshoes and Handgranades), és egy párocska sztorijával, akik megélik a 21. század minden nehézségét. Tehát ismét felkészülhetünk pár okos mondatra a szemét fogyasztói társadalomról, az USA igazságtalan tetteiről, meg hasonló, soha senki által nem boncolgatott témáról. Az albumot egyébként a Know Your Enemy kislemez fogja megelőzni, amit már áprilistól lehet orrvérzésig hallgatni.

Alant pedig az említett American Idiot egyik húzódala, reméljük, számíthatunk még hasonlókra.

 


green day hír know your enemy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása