2009.03.31. 12:00 – ziggy_pop

Art Brut és Ladytron is a VOLT-on

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Két zenekar is feltette koncertdátumai közé a VOLT Fesztivált, pedig őket még nem jelentették be hivatalosan. A Limp Bizkit, Manson és a Franz Ferdinand már köztudott egy ideje, erről írtunk is, de újabb két - nem is annyira ismeretlen - név jön majd Sopronba július elején. Az egyik a Ladytron, akik legutóbb 2007 februárjában zenéltek Budapesten a Nagy-Britmánia partin, a másik a londoni Art Brut, aminek csak örülni tudunk.

Eddie Argos és zenekara az igazi art-punk vagy art-rock svindli (ezt ugye meg is énekelne egyik dalukban: Formed A Band), két dögös és ütős lemezük van (Bang Bang Rock'n'Roll és It's A Bit Complicated), és idén májusban jelenik meg a harmadik album, aminek szimplán csak Art Brut vs. Satan lesz a címe. A honlapjukon már fent van a soproni dátum.


punk pop rock fesztivál hír ladytron volt art brut



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása