2009.04.07. 12:16 – lánggitár

Chris Cornell ott akart lenni

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a Soundgarden háromnegyede összeállt pár szám erejéig Seattle-ben, a frontember pedig Chris Cornell helyett Tad Doyle volt. Természetesen a Washington Post megkérdezte a mostanában csak rossz kritikát kapó, és állandóan védekezésre szoruló Cornellt, mit gondol erről az eseményről.

„Szerintem klassz volt, hogy összejöttek, és elpróbáltak pár dalt.” – mondja a popsztárrá vedlett énekes – „Hogy őszinte legyek, kicsit meg is lepődtem az egészen. (nevet) Mellesleg imádom Tadet, turnéztunk is együtt. Mindig tudtam, hogy bámulatos személyiség, és rendkívül tehetséges, szóval tényleg klassz lehetett nekik. Csak felmentek, jól szórakoztak, és azt hiszem ez óriási. Egyedül az nem tetszett, hogy én nem lehettem ott. Ha ott vagyok, akkor talán én is mellettük álltam volna”

Ezután az újság még megkérdezi, hogy van-e esély egy Soundgarden-újjáalakulásra, a válasz pedig így hangzott: „Sosem lehet tudni.”


rock hír soundgarden chris cornell



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása