2009.04.09. 15:38 – lánggitár

Last minute Death By Stereo-koncert, és Thrash and Burn-játék

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Jövő hét keddre (április 14.) beesett a Dürer Kertbe egy last minute Death By Stereo-koncert. A zenekar kifejezett kérése volt a budapesti dátum, mivel eddig mindig nagyon jól érezték magukat Magyarországon. A rendezvényt társszervezésben csinálja a For The Kids Shows, illetve a BPRNR Bookingból lett Skalar Music Hungary.

Utóbbi céghez tartozik a Thrash and Burn-buli is, ami április 28-án ér a Dürer Kertbe. Ezen a főzenekarok a Darkest Hour és Bleeding Through lesznek, és az eseményhez tartozik egy játék is, amit az Avocado Booking, valamint a körút szponzora, az Imperial Clothing szervez. A nyeremények többek között a fellépő zenekarok merchandise csomagjai, különféle streetwear ruhamárkák, illetve egy egyedi Thrash And Burn designnal ellátott Washburn-gitár. A részvétel pofonegyszerű, csak ki kell tölteni a fesztiválturné hivatalos oldalán a kérdőívet. A jelentkezési határidő és sorsolás április 15., a gitár egy hónappal később, május 15-én talál gazdára.


játék hír program bleeding through death by stereo darkest hour



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása