2009.04.21. 09:08 – lánggitár

Szaros Papa Roach-koncert

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A nemrég lemezt kiadott Papa Roach manchesteri koncertjén, történt az alábbi, bélműködéssel összefüggő történet, amit a Rock Sound magazin kapott meg levélben: „Hello Rock Sound, gondoltam írok nektek, hogy elmondjam, mi történt a tegnap esti (április 16.) Papa Roach-bulin Manchesterben, valaki ugyanis odaszart a küzdőtér végébe. Körülbelül felénél tarthatott a koncert, mikor feltűnt mindenkinek, hogy mennyire büdös van. Gondoltam valaki fingott egy nagyot, de nem, ez annál SOKKAL rosszabb volt.” – kezdi a sztorit a rajongó.

„Váratlanul egy hatalmas rés nyílt a tömegben, és a haverom mondta, hogy valaki ténylegesen odaszart a küzdőtérre. Megfordultam, és láttam egy csávót, aki éppen feltakarította a matériát. Hála Istennek én nem léptem bele. Szerintem a zenekar mindennek nem volt tudatában, és azt sem hallottam, hogy ilyesmire biztatták volna a rajongókat. Azt hiszem, ez a személy csak eldöntötte, hogy neki most szarnia kell. Azt nem tudom, hogy ugyan belelépetek-e, vagy vajon megpróbálta-e az illető feltakarítani.”

Mivel ez az egész óriási hülyeségnek tűnik, így a Rock Sound megkérdezett az ügyről egy ott dolgozót is, aki mindezt megerősítette, és hozzátette, hogy a bűz halálos volt, illetve, hogy az elkövetőt nem is kapták el.

Nézzük eme fejlett kritikai érzék mivel szemben nyilvánult meg:

Lifeline


szar rock bulvár hír papa roach



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása