2009.05.05. 10:23 – lánggitár

Depeche Mode januárban is

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nemrég jelentették be, hogy a június 23-ai budapesti Depeche Mode-koncertre már elfogyott mind a 35 ezer jegy. Aki nem jutott be, most örülhet, mert kb. csak fél évet kell várnia, és ismét próbálkozhat a, hiszen 2010 január 11-én megint Budapesten játszik majd a legendás angol csapat, méghozzá a Papp László Sportarénában.

Lényegében ez a Tour Of Universe téli arénakörútja lesz (persze változó dalokkal, és színpadképpel), úgyhogy a hazai rajongók abszolút elkényeztetve érezhetik magukat. Amellett, hogy az új lemez DVD-jére is kaptak magyar feliratot (ilyen nem nagyon szokott előfordulni külföldi zenei kiadványok esetében), még az Anton Corbijn-kiállításon is külön Depeche Mode-terem van (és egyes információk szerint ezen még maga a világhírű fotós is elcsodálkozott, mert erre sehol máshol nem volt példa, ilyen masszív rajongótáborral még sehol nem találkozott.)

A jövő évi koncertre a jegyeket május 8-án, péntek reggel 10 órától lehet megvásárolni a Ticket Expressben és az Eventim országos hálózatában,és érdemes sietni vele, ugyanis a mostani koncertre is elkelt 10 ezer jegy már az első napon.


pop hír depeche mode



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása