2009.05.26. 08:08 – lánggitár

Ellenállók - új Muse album hamarosan

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Muse legénysége a Twitteren jelentette be május 23-án legújabb albumuk címét, amit majd „The resistance” néven kell keresni a boltokban. A sorban az ötödik album (az 1999-es debütáló Showbiz, a 2001-es Origin of Symmetry, a 2003-as Absolution és a 2006-os Black Holes and Revelations után) munkálatai lassan véget érnek. A lemezt az a Mark „Spike” Stent keveri, aki többek között a Depeche Mode, a Massive Attack és Madonna hangzásáért is felelt már. A Twitteren a zenekar képekkel is dokumentálta, hogy tényleg stúdióban munkálkodik és a tagok nem valami egzotikus szigeten szürcsölik a koktélokat.

Az áriákban is utazó frontember, Matt Bellamy szerint eddigi munkásságuk leginkább nagyzenekari hangzású lemezét sikerült elkészíteniük, amely akár a Classic FM-en is simán lemehet. Az albumon van például olyan szám is, ami hosszú évek alatt három részletben készült el, akárcsak egy nagyobb komolyzenei tétel. Bellamy a klasszikus zenei részeket maga írta, ezért tartott ilyen sokáig a dolog.

Ősztől európai turné, aki pedig véletlenül az USA-ban jár annak a Muse mellé bónuszként U2 is jár a koncertjegy áráért.


rock hír muse



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása