2009.06.11. 13:00 – _fá_

Give Peace a chance - új Depeche Mode-klip (Klipmegosztás extra)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nem megmondjuk mi, hogy a Depeche Mode Kelet-Európának akar nyalni? Hát dehogynem! Megérkezett az új videójuk, ami bizonyos képei alapján akár hazánkban is játszódhatna, de gyanús, hogy mégkeletebbre mentek forgatni. Még a balkán egyik szimbólumával, egy igazi Daciával is találkozunk! A sztorilájn amúgy nem túl bonyolult, de hatásos: 

A katonaságból gondolom épp hazatérő nőszemély elkezd dolgozni egy étterem konyhájában (biztos bölcsész diplomája van neki), és elég szarul érzi magát, ráadásul meleg is van, amit csak tetéznek az olyan büdös munkák, mint a sültkrumpli-készítés. Néha katonai képeket is kapunk. Sokkal több nem történik. Ugyanakkor a klip minden hatásvadászata ellenére egy nagy ötöst érdemel a zenekar, mindkét szempontból: a videót egyszerűen jó nézni, a Peace pedig talán a legjobb dal a lemezen. Nem erre fognak táncolni a DM fan club bulijain az tuti - bár néhány romantikus érzületű rajongó tuti eltolja rá az első nyelvescsókot - de az erősen felemás megítélésű Sounds of the Universe c. legutóbbi lemezhez meghozza a kedvet. Ez pedig pont teljesíti a klipek főfeladatát. Katt.

Depeche Mode - "Peace"


pop depeche mode klipmegosztás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása