2009.07.12. 15:30 – frostdemon

Klipmegosztás (Chickenfoot, Broken Records, Wax Stag, Linkin Park, Pestilence)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mai klipválogatásunkban a frissek kerültek elő a múltidézés helyett, így szólunk a Chickenfootról, a Broken Recordsról, a Wax Stagről, a Linkin Parkról, illetve a Pestilenceről.

Chickenfoot – Oh Yeah

A Chickenfoot egy új szupergroup, amiben a Red Hot Chili Peppers dobosa együtt jammel a Van Halen egykori énekesével és basszerosával, meg Joe Satrianival. Nem szar felállás, azt meg kell hagyni. El is készült az első lemez, ami egyfajta örömzeneként is felfogható. Telis-tele unalmasabbnál unalmasabb dalokkal. A klip pedig elég vicces és szórakoztató. Legalább egy megtekintésre érdemes, mert már régről tudjuk, hogy az ilyen őrültködős videók mindig működnek.

Broken Records – Until The Earth Begins To Part

A Broken Record melankóliája pontosan ilyen videót érdemel. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljesen érthető itt minden mozzanat, de annyi biztos, hogy a szerelmese elvesztése eléggé felkavarta a mi kis emberünket, aki különös módon adja tudtunkra érzelmeit. A videó, amely technikailag a Tool egyes dolgaira hajaz, amúgy teljesen rendben van és kellően egyéni, mindazonáltal a zenével jól harmonizál.

Wax Stag – And How

Teljesen véletlenül leltem rá erre a vizuális gyöngyszemre, ami a hét legjobb videója. Az angliai indie pop csapat egy elképesztően pompás videót készített, ami nagyon jót tesz nekik, mert a zene önmagában nem túl erős. Persze ezen majd lehet vitatkozni. Mindenesetre a klip egyedi és szórakoztató.

Linkin Park – New Divide

A Linkin Park kicsit eltűnt, aminek sokan biztosan örültek, de most visszatértek, még ha csak egy filmzenedallal is. A Trasformers második részének adták egy elég tipikus dalukat.

Pestilence – Devouring Frenzy

Az újjáalakult Pestilence meglehetősen középszerű albummal rukkolt elő, amiről azért készült egy kedves klip. Miért kedves? Mert minden létező klisét sikerült beletenni, ami van egyáltalán. Mindazonáltal, aki megszállott és nem idegenkedik az unalomig ismételt dolgoktól, annak ajánlom.


linkin park pestilence klipmegosztás chickenfoot broken records wax stag



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása