2009.07.28. 12:01 – lánggitár

Ingyen Hangmás-EP

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Júliusban elkészül a második Hangmás nagylemezt beharangozó Plastic Tracks EP. a hamarosan megjelenő Valaki Ma Este Megsérülhetről két számot másolnak majd föl rá, a kislemez érdekességét pedig a 3 remix adja igazán. A zenekar mindig is szerette volna hallani a saját dalait kicsit átértelmezve, így felkérték Kőváry Pétert, a Headshotboyzt és Karányi Danit az újragondolásra. A We are Modernt a Headshotboyz és Karányi külön-külön, a Zombi Discót pedig Kőváry keveri szét.

A négy számhoz kizárólag online lehet majd hozzáférni, ráadásul ingyen. A kislemez-bemutatón, július 31-én szórnak majd kódokat tartalmazó plasztikkártyákat, amivel a Hangmás-honlapról lehet majd letölteni a dalokat. A kártyákat limitált példányban nyomják, és az első 100 vendég kap majd csak belőlük a belépő mellé. Továbbá a kártya 50% kedvezményre jogosít majd fel mindenkit az új nagylemez megvásárlásakor.


indie pop hír hangmás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása