2009.08.16. 14:55 – _fá_

Ezt nézzük a Szigeten – Ötödik nap

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Ma a délután első koncertjének a Danko Jonest érdemes választani, a régivágású, de mindig fiatalos rokkzenével nehéz hibázni. Eztán folytathatjuk a másodvonalas indie zenekarokkal való ismerkedést, most épp a Maximo Park prezentálja a brit hagyományokat. Igaz, vékony jégről van szó, hiszen a Maximo első lemeze remek, a második elfogadható, a harmadik pedig kifejezetten szar, de reméljük, hogy ezzel ők is tisztában vannak, és nem próbálják ránkerőltetni a már rég elfelejtett dalokat. Itt ízléstől függően kell dönteni. Ha rosszal rendelkezünk, akkor ott kell maradni a Nagyszínpadnál, mert Offspring-hakni lesz. Ha esetleg jóval, akkor 8-ra megkeressük a Meduza-Pécs2010 nevű helyet, ahol az ország legokosabb hip hopját hallhatjuk, Akkezdet Phiaitól. Nekik hamarosan lesz lemezük, és ha van igazság, hamarosan nagyon sokat fogunk hallani róluk, tehát épp jó időben kaphatjuk el a Szigetről idén is teljesen hiányzó bólogatást.

Ezután nem lehet kérdés, hogy a Faith No More-t kell megnézni, Pattonék istentelenül szórakoztatóak lesznek, csupa klasszikus dallal, és kellő öniróniával. Ezután 11-kor az A38-on ott lesz Squarepusher, aki annak ellenére, hogy nem túl aktuális, valószínűleg szétbontja a sátrat a szerteszéttördelt elektrójával. Ezek után nem fontos semm konkrét programot találni, mivel a Sziget 2009 utolsó napjáról van szó, ezért menjetek el emberesen berúgni, holnapra pedig jó munkát mindenkinek!


program sziget 2009



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása