2009.08.29. 00:54 – UP

Noel Gallagher kilépett az Oasisból

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Néhány órával azután, hogy hevesen cáfolták a zenekar feloszlásáról szóló, évek óta forgalomban lévő híresztelések újabb hullámát, a gitárosabbik Gallagher testvér a zenekar honlapján megjelentetett egy közleményt, miszerint kész, befejezte, többé nem játszik az Oasisban, és el sem tudja képzelni, hogy egy színpadon álljon öccsével, Liammel.

A közvetlen előzmény: Párizsban, a Rock-en-Seine fesztiválon az Oasis fellépése előtt ismét csúnyán összeverekedett a két testvér, így a koncert el is maradt. A zenekar további meghirdetett fellépéseit is lemondták.

Úgy tűnik, ezzel hosszabb-rövidebb véget ér a rocktörténet leghisztisebb testvérpárjának közös zenekarosdija. A fogadóirodák még biztosan jó odsszal adják egy viszonylag közeli reunion lehetőségét, mert meglehetősen kiszámíthatatanok a fiúk, és tizennyolc évnyi működésük alatt több kisebb-nagyobb bunyó, mosolyszünet sértődés is esett. Liam egyszer, 1996-ban egy hónapra ki is szállt a zenekarból, akkor a gitáros Noel énekelte végig az amerikai turnét.


pop rock hír oasis liam gallagher noel gallagher



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása