2009.09.08. 12:07 – lánggitár

Jövőre újra Rush

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A legutóbbi Rush-lemez, a Snakes & Arrows után a kanadai zenekar 120 koncerted adott, ami a tagok korát nézve (50+) igen figyelemreméltó teljesítmény. A turné végeztével egy évre elvonultak a világtól, de jövőre már úgy néz ki ismét mozgolódni fognak. Konkrétan Nick Raskulinecz, az előbb említett lemez producere szeretné, ha stúdióba vonulnának, viszont az öreg progrockerek is hajlanak rá.

Hozzájuk kapcsolódó hír, hogy Neil Peartnek nemrég lánya született, ami így, 56 évesen külön gratulációt érdemel. Azt viszont tudni kell hozzá, hogy a dobos 1997-ben, autóbalesetben elveszítette az épp nagykorú lányát, majd tíz hónappal később a rákban szenvedő feleségét is. Ezután Peart körbemotorozta egész Észak Amerikát, majd megírta a Vapor Trails című Rush-lemez igen komor szövegeit, de azóta már rendbejött az élete.


rock hír rush



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása