2009.10.07. 08:25 – lánggitár

Foo Fightersbe oltott Cult Of Luna

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nézzük csak, mit csinál Andrew Neufeld hardcore énekes. Ha épp nem a Comeback Kidben frontemberkedik és turnézza körbe a világot: fogja a gitárját, pár régi jó barátját, csinál egy zenekart, amit Sights & Sounds névre keresztel, ahol mellesleg dalt szerez, gitározik, énekel és körbeturnézza a világot. Ez esetben mondjuk csak Európát. Mindezek mellett ugyanezen együttes felvesz egy lemezt, Monolith névre kereszteli és meg is van sokak szerint 2009 egyik legjobb rocklemeze.

Amikor legutóbb júliusban hazánkban járt a Comeback Kid, Andrew Neufeld hardcore énekes mesélt kicsit új zenekaráról, a „na és milyen ez a Sights & Sounds?“ kérdésre széles vigyorral egy laza „keverd össze a Foo Fighters-t és a Cult Of Luna-t“ választ adta. Persze ezt akkor betudtuk a Comeback Kid-koncert utáni fáradtságnak és egyéb élvezeti cikkek hatásának. Aztán megállapítottuk, hogy a Sights & Sounds és a Monolith bizony tényleg olyan, ahogy leírta.

Október 19-én bárki meg is győződhet erről a Dürer Kertben, ahol a fenti zenekar vendége a portugál Meneater lesz, akik doom-sludge vonalon mozognak, azon belül is az olyan újabb zenekarok csapásvonalát követve, mint a Floor, a Torche vagy a Doomriders. Szintén vendég Magyarország új sludge-post-metal reménysége, a Torn From Earth.

2009. október 19. Budapest @ Dürer Kert

SIGHTS & SOUNDS (CAN)
MENEATER (P)
Torn From Earth

Kezdés: 20.00
Belépő: 1.600 Ft (elővételben) / 2.000 Ft (helyszínen)
Jegyelővétel: Tex.hu, Ticketportal.hu, Dürer Kert, The Lab, Causal Store, Underground Store, Vasmacska Tattoo & Teenage Riot Store


rock metál program sights and sounds



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása