2009.10.08. 11:21 – AronH

Club Venszdéj #28

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A múlt heti elektronikusabb hangvételű Venszdéj után most egyenlít a világegyetem; itt van Karen O másik, mesélő oldala, Uffie újra uffektál (bocs), diszkórock Kanadából, a még mindig éteri Air, Brooklyn vámpírjai, és persze a remixek. Szubjektív szűrőnkön újfent a blogoszféra, ha jobbat találtál a héten, alázz be alant!

Az electro 2.0 szubjektív kijelentés szerint legidegesítőbb rákfenéje Uffie, persze lehet, hogy csak irigység mondatja ezt, és a tény, hogy nem mernénk megszólítani egy buliban. Mindenesetre 2010 legelején új albummal jelentkezik, most pedig új videoklippel állt elő, amelyet Nathalie Canguilhem rendezett.

Az Air is új lemezt jelentetett meg a napokban, erről mi is megemlékeztünk, és természetesen a blogoszférát sem hagyta hidegen a szellős kérdés. Hallgasd meg a You Can Tell It To Everybody című dalt itt.

A változatosság kedvéért a Vampire Weekend is új albummal jelentkezik januárban, és a nyitó dalt ingyenesen letöltheted a zenekar hivatalos honlapjáról. Horchata!

Tavaly év végén, visszafogott hype mellett jelent meg Tobacco,  közepesnél valamivel jobban borult és szabdalt elektroval teletűzdelt Friends című lemeze. saját anyagaihoz képest laza, de bőven tetszetős remixet készített a Health számára. Hallgasd meg ebben a postban.

Szexi diszkórock a Metric-kel párhuzamba vonva, ezek lennének a torontói Dragonette(lent) zenekar hívószavai, akik nem szégyellik a Lángoló Gitárok kritikáját nyúlni, amikor azt mondják "bárcsak Lady Gaga okosabb szövegekkel operálna annál, mint >>I wanna take a ride on your disco stick<<". Hallgasd meg a We Rule The World című számukat itt, a a Fixin' to Thrill című új albumról származik.

A Yeah Yeah Yeahs felől (is) ismert Karen O filmzenét szerzett mellékprojektjével, amely fantáziadúsan a a Karen O & The Kids nevet viseli, és gyakorlatilag supergroup. A kérdéses film a trailer alapján egy egészen kitekert mese. Olvass róla bővebben és hallgass meg egy dalt a Kunk postjában.

És azért persze dance is akad - a Pop Noir, ami valóban leíró név, baljós elemekkel operál, de csak színez, és megmarad szórakoztatónak. Egy dalukat a Fantastic Heat Brothers dolgozta át egy hamisítatlan lötyögős alappá, ezzel kitáncolunk a hétből.
 


indie pop electro club venszdej



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása