2009.11.01. 10:32 – frostdemon

Izom és bajusz - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Mai válogatásunkban szerepel a Belphegor, az Epica, a Camera Obscura, a Dead Man's Bones, a Raised Fist is, a Horse The Band és végül a Rotten. Klipmegosztás.

Belphegor - Der Geistertreiber

Ausztria elsőszámú iszonyata eljött, megint mondott valamit és látszólag ismét igaza lesz. A hét egyértelműen legszórakoztatóbb videóját készítették. Minden bizonnyal még évek múlva is mutogatni fogjuk, hiszen az erdő és a szűz megkísértése vadállatokkal soha nem mehet ki a divatból.

Epica - Unleashed

Bizony, a történetmesélős klippek veszélyesek, és ennél is csak némileg tompít a világszép énekesnő. Nagyon kell vigyázni, mert ha túl komoly dolgokat akarunk elmondani, akkor nem mindegy, hogy milyen vizuális eszközökkel tesszük. Az Epica elkövette a tipikus hibát: a zenekaros részeket nagy igényességgel vették fel, de a többi vacak.

Camera Obscura - The Sweetest Thing

A skót Camera Obscura egy nagyon hangulatos, letisztult és bajuszos videóval állt elő. Nem mondom, hogy nem lesz unalmas egy kicsit a végére, de mindenképpen megér egy végignézést, mert van mit ellesni belőle.

Horse The Band - Shapeshift

Ugyancsak kiváló munka ez itt a Horse The Band legénységétől. Elképesztő a díszlet (pont mint a zene) és a zenekar tagjai nagyon nagyot alakítanak. Külön kiemelendő Nathan Winneke, aki frontemberhez méltóan hülye állat. Pazar!

Dead Man's Bones - Dead Hearts

A Dead Man's Bones egy elképesztően profi klippel jött ki ez alkalommal. Az Arthur Ganson által rendezett videó egy kiváló animált kis szösszenet, ami nem annyira a technikára és a trükkökre helyezi a hangsúlyt, hanem a hangulatra. Mindezt pedig sikerrel. Senkinek se legyen illúziója affelöl, hogy mennyire volt nehéz elkészíteni ezt az etűdöt. Igencsak aprólékos, sziszifuszi dolog ez. Ehhez mérten tiszteljük a készítőt!

Raised Fist - Friends And Traitors

Aki a jó hardcore-zenét kedveli az nem tudott elmenni a svéd Raised Fist mellet úgy, hogy ne érezzen valami bizsergést belül. Talán éppen emiatt nagy öröm, hogy van új lemez, amiről itt az első videó. Minden klasszikus klisé előkerül, mint az énekes kockás hasa, ami egyben a régi időket idézi. Sajnos manapság már a hardcore-os arcok is egyre puhábbak, de nem ezek a fickók. Ők klasszak, kemények és izmosak.

 

Rotten - HeadChopper

És végül: Rotten. Köszönöm.


klip klipmegosztás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása