2009.12.11. 12:31 – lánggitár

Rod Stewart Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Rod Stewart lép fel jövőre a T-Mobile Kapcsolat koncertjén a 56-osok terén június 26-án. Ez lesz a 14. ilyen rendezvény Budapesten, ahol az elmúlt években olyanok tették tiszteletüket, mint Elton John, Sting, Pink, vagy tavaly Simply Red.

Akinek be kell mutatni Rod Stewartot, annak elmondjuk, hogy már 1962-ben kezdte építeni karrierjét, az igazi kiugrást viszont a Jeff Back Group jelentette számára, ahol megismerkedett Ronnie Wood gitárossal, ahonnan 1969-ben mindketten bekerültek a Small Facesbe, amit ekkor át is neveztek Facesre. Ezzel együtt Stewart a szólókarrierjét is beindította, ami 1975-re annyira sikeres lett, hogy teljesen elhomályosította a Facest, így az feloszlott, Wood ment a Stonesba, azóta is ott játszik, Stewart pedig onnantól kezdve csak szólóban működik és mára az egyik leghíresebb előadó lett, aki pályafutása során több mint 250 millió lemezt adott el. Idén jelent meg a Soulbook című új lemeze, amin a hatvanas és hetvenes évek klasszikus soul slágereit énekli újra.


pop rock hír rod stewart



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása