2010.01.17. 14:00 – -dj-

Öltönyös fiúk, csúnya férfiak és egy szép lány - klipmegosztás

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A Muse koncertklippel állt elő, a Finntroll meg fekszik az avarban lekaszabolva. A Lacuna Colilban még mindig szép az énekesnő, a Torche meg nagyon morcos. Az Air pedig csak filmet rak a filmzenéje alá. Klipösszeállítás.

Muse - Resistance

A Muse új klipjében a koncertek mai napig élő áhitatát próbálja megjeleníteni. Ahogy az ember készül rá, hosszú perceket áll a bejárat előtt (sorban ugye, és nem félkörívben, ahogy itthon szokás, habár ma már kevésbé), aztán a zenekar a színpadra megy, és jó esetben órákon keresztül ünnepel. Nos, a Muse három teljesen átlagos zenésze nem feltételezne ekkora őrületet, de ők mindent megtesznek azért, hogy emlékezetes legyen, amit csinálnak. A Resistance klipje is ilyen, egy szimpla koncertfelvétel, amiből talán leszűrhető, hogy a Muse arra épít manapság, mint a Rush (immár több, mint harmic éve): komponált látvány, pontos zenélés, jó számok. Aztán, hogy legendák lesznek-e ők is, mint a kanadai öregek, nos azt nem ez az egyébként nem túl bonyolult klip dönti majd el.

Finntroll - Solsagan

A Finntroll a Borknagar, és kortársai által felépített zord, vad világ megcsúfolása. Hatalmas rajongótábora meg tud barátkozni a ténnyel, hogy a komoly, monumentális, és hatásos elemeket az egyik pillanatról a másikra képesek szétzilálni egy mulatós betéttel, a Solsagan esetében egy dajdajozós refrénnel. Az ijesztőre komponált klip így inkább vicces, mint félelmetes, mert míg az első percekben még akár rémisztőnek is nevezhetjük a filmet, később ugyanez a képi világ már nem mutat jól a hejjegetéshez. A klip amúgy igényes, és inkább image-film, hiszen történetet abban nem lehet felfedezni, hogy a zenekar tagjai lekaszabolva fekszenek az avarban és egy lány szellemként jár köztük.

 

Air - So Light Is Her Footfall

Az Air zenéjét az Isten is filmek alá tervezte, így egy jól ekészített klip biztosan működőképes velük. A So Light Is Her Footfall képesítése egyszerű ötleten alapul. Adott egy különös lány, aki egy házban mászkál, mindezt (elvileg) vágás nékül rögzíti a kamera. A dal és a fekete-fehér film összhangban van, és habár az ötlet nem eredeti, a megvalósítás ügyes.

Torche - King Beef

A Neurosis mély bugyrából előmászott Torche estében kérdéses, hogy érdemes-e klipet készíteni. A láthatóan házi körülmények között elkészült montázs kényszeresnek is tűnik. A morcos zene mellé valami olyasmit tudnék elképzelni, mint amit az ő példképeik használnak koncerteken, a vetítőn. Amitől felfordul a gyomor, és kikészül az agy. A Torche zenéje azért már majdnem elég hozzá.

Lacuna Coil - I Won't Tell You

Szögezzük le, amennyiben Cristina Scabbia bármilyen formájában jelen van egy Lacuna Coil klipben, az a klip már rossz nem lehet. A férfi szíveket sajdító lány egyszerűen piszok jól mutat a filmben, habár az egész klip ötlettelen, és maga a dal is szörnyen klisés, butácska táncmetál cucc. Ha nem rajongsz a női nemért, keress inkább mást.


klip air muse finntroll lacuna coil torche klipmegosztás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása