2010.02.04. 08:21 – lánggitár

ZIPKOMM - Ingyenes zenei konferencia a Gödörben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ZIPKOMM néven zenei konferenciát rendez a PANKKK február 6-án a budapesti Gödör klubban, ahol a szervezők terveik szerint hasznos tanácsokkal látnák el azokat az amatőr zenekarokat, akik tanácstalanul állnak a zeneipar útvesztője előtt. "A PANKKK Programiroda célja, hogy a ZIPKOMM túlmutasson minden eddigi szakmai rendezvényen. Nem a körítésen van a hangsúly, jobban hiszünk a közvetlenebb stílusban és abban, hogy az iparág néhány szeletének bemutatása mellett valódi megoldásokat kínáljunk. Kerekasztal beszélgetések, személyes találkozások, konstruktív viták és este jó koncertek." - áll a sajtóanyagban. A rendezvényre a bejutás ingyenes, csupán a honlapon, vagy a helyszínen kell kitölteni egy regisztrációs lapot.

Aki aznap nem tartózkodik Budapesten, részt vehet a hozzá legközelebbi ZIPKOMM regionális rendezvényen, ahol találkozhat a helyi zenei élet meghatározó szereplőivel, a MyMusic élő online közvetítésének köszönhetően nyomon követheti a budapesti kerekasztalokat, sőt, felteheti saját kérdéseidet is a beszélgetéseken résztvevő szakembereknek. ZIPKOMM regionális rendezvények február 6-án Szegeden, Nagykanizsán, Debrecenben, Pécsett, Sárospatakon és Tatabányán zajlanak le. Ezekről további információk, valamint részletes program a www.zipkomm.hu címen olvashatók.

A délelőtt 10-kor kezdődő előadások, kerekasztal-beszélgetések után fellép a TükeZoo, a Qualitons, a Nemjuci és a Korai Banditos DJ-setje


program zipkomm



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása