2010.02.18. 16:05 – lánggitár

Isten Háta Mögött, Óriás, Gonzo a Gödörben péntek este

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Az Óriás hírleveleit mindig öröm olvasni. Mi legalábbis elég jól elszórakozunk rajta. Azt nem tudjuk ki írja ezeket, mert kollektíven Órisáként (vagy ennek valami vicces változataként) írják általában alá, de mindegy is. Mivel eme műalkotásokat valószínűleg nem mindenki kapja meg, így most mi egyet bemásolunk ide, ami a péntek (február 19.) esti gödrös bulijukról szól, de igazából csak azt leplezzük ezzel az egésszel, hogy lusták voltunk külön ajánlót írni: "Ez csak egy ilyen bekopogtatás az ablakon, hogy itt vagyunk; olyan mint amikor kölökként felcsengettünk a másikhoz, hogy menjünk focizni, lányos példa sajna most nincs a tarsolyban. Szóval, itt vagyunk, élünk, jól vagyunk és pénteken a Gödörben játszunk. 

Lesz ugyanis négyféle produkció aznap este a Gödör nagyszínpadán. Elsőként játszik az az LStadt, akik lengyelek, és állítólag tényleg nagyon jók, például két dobcuccal nyomják. Ez már önmagában nagyon bíztató! Olyan cikket is olvasni róluk, hogy korunk egyik legizgalmasabb zenekara ők. Namármost, ez komoly vád, de derüljön ki minden 8-kor, érdemes tehát korán érkezni! Aztán lesz Gonzo, akik nemrégiben megjárták az Akusztikot is, és magyarul énekelt dalt dobtak ki a netre a napokban. Ők jönnek másodikként. A harmadik fellépő az Európát rohamléptekben ostromoló és a konyhában is jártas Óriás zenekar. Negyedik meg az az Isten Háta Mögött, ami folyamatosan próbál kitörni a béna korai demói erőltetett mítoszából. De nem megy neki."


rock hír program gödör óriás gonzo isten háta mögött



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása