2010.03.11. 12:16 – lánggitár

X. Backpackers’ Spring Festival hétvégén a Gödörben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

A tízedik Backpackers’, az immáron hagyományosnak tekinthető tavaszi fesztivál március közepén (12-14) lesz a Gödör Klubban. A szervezők most is szeretnék kellemesebbé tenni a külföldi és belföldi fiatalok, turisták, a „hátizsákosok” itt tartózkodását, ezért a budapesti ifjúsági szálláshelyek igazolt szállóvendégei 5 Ft-os, jelképes árú jeggyel látogathatják a koncerteket. A fesztivál, amellett, hogy sok népszerű zenekart felvonultat, idén helyt ad a Korai Öröm és a Belga lemezbemutató koncertjének.

Az első napon, március 12-én, pénteken a fesztivált a Kelet-Nyugat indítja, utánuk a Magna Cum Laude foglalja el a színpadot, majd a Bëlga mutatja be Arany című lemezét. Az amúgy ingyenesen letölthető album itt vásárolható meg elsőként fizikai formában 500 Ft-ért. Utánuk színpadra lép Barabás Lőrinc, zenekarával, az Eklektic-kel, majd DJ NINth kezdi el táncoltatni az egybegyűlteket.

Március 13-án a koncerteket a Zagar kezdi, majd őket követi a Korai Öröm, és az új lemezük bemutatója. Vécsiék után a Carbonfoolsra lehet táncolni, aztán ugyanezt a ColorStarra is lehet csinálni. Az estét a Korai’s Banditos zárja.

A fesztivál zárónapját (március 14., vasárnap), a Marlboro Man nyitja, utánuk jön „Apokalipszis itt és most” címmel Müller Péter Sziámi és az Első Osztályú Vidéki Srácok. Ezen a koncerten az egykori Sziámi zenekar legsikeresebb felállása támad fel. A repertoár a zenekar 1991–1997 közötti korszakát öleli fel, és a legismertebb lemezek (Testből testbe, Mr. Pornowsky, Olyan vagy stb.) dalai hallhatók ismét. Vendégük Polgár Odett. Mülleréket a Péterfy Bori & Love Band követi, a 2000-ben alakult Duende lép színpadra, zárásként az SM’s Café rezidens lemezlovasa, DJ Bence játszik le zenéket.

Napijegyek elővételben 2300 Ft-os áron válthatók a Gödör kávézójában, az SM’s Café-ban (Bp. VII., Síp u. 4.), valamint rendelhetők a www.vilagveleje.hu oldalról. A koncertek napján a helyszínen 2600 Ft-ba kerülnek a belépők.

További információk: www.vilagveleje.hu, www.godorklub.hu


program gödör backpackers



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása