2010.03.26. 15:30 – lánggitár

Speaking In Code - zenei dokumentumfilm és party a Merlinben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Igazi kánaán készülődik a holnapi napon az elektronikus-zene kedvelői számára a Merlinben; a lassan egy évvel ezelőtti Berlin Calling magyar közönség számára történő, igen nagyot szóló prezentálását követően most egy hasonló, de nagyobb szabású esemény kerül megrendezésre. Az este filmvetítéssel indul, majd a legendás Shitkatapult kiadó több ikonikus alakja, Apparat, Skate és T.Raumschmiere lép fel a magyar mezőny mellett. Ezúttal a Speaking In Code című, szintén a technokulturát, és az ún. Techno Zenészt bemutató, hosszú évekig tartó munkafolyamat után tavaly elkészült dokfilmet mutatják be, amely a lehető legtöbb szempontból mutatja be, hogy hol tart a műfaj az évtized végén.

Teszi mindezt Amerikai partiszervezők, újságírók, zenészek, zenei szoftverfejlesztők szerepeltetésével. A filmben feltűnik Ellen Allien, Sacha Funke, Apparat, Miss Kittin, és sokan mások. A vetítés 21:30-kor kezdődik az eseményhez igazított nagyteremben, rögtön ezután Apparat és Skate, majd a minden bizonnyal valószínűtlenül eklektikus műsort szolgáltató T.Raumschmiere. A színtér magyar szereplői szintén nem hiányoznak majd; a főattrakciókat követően Isu, Subotage, Sinko, és Dr. Zoidberg is kever.


program



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása