2010.04.20. 11:13 – _fá_

Megbízható minőség - Adam Freeland a Merlinben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Adam Freeland sokszor volt nálunk, és akár unhatnánk is, de nem tesszük. Ez azért van, mert ez a fazon ezredjére is megbízhatóan hozza a minőséget. A már másfél évtizede pályán lévő DJ nyúlt bele már mindenbe, a drum&bass próbálkozásait szerencsére már elfelejthetjük, breakbeatet pedig pont egészségesen épít bele a nagyrészt electrohouse-ra épülő szettjeibe. Tavaly még a Hegyalja Fesztiválon esett le tőle az ottmaradt pár száz ember arca, hogy Freeland a hosszú órákig tartó késések, viharok ellenére is szétbontotta a sátrat, még hajnali 6-kor is minden fogát megmutatva vigyorgott, a buli maga pedig minden ott lévő számára sokáig emlékezetes maradt.

Reméljük, most a megbízhatóbb körülmények mellett is fogunk még róla pár hétig beszélni. Freeland mellesleg az egyik elsőszámú harcosa az elektronikus, és a hangszeres zene összeházasításának, mostanában zenekarral turnéztatja a tavaly kiadott Cope című lemezét – mi erre ne számítsunk. Számítsunk viszont a Marine Parade névre hallgató kiadójának legjobbjait (Evil Nine, Alex Metric) is megidéző szettre, és hajnalig tartó önfeledt seggrázásra. Felvezetőként pedig TB Gon-ra, és Grasshoppra.

Adam Freeland @ Merlin ápilis 23.


program elektro adam freeland



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása