2010.05.06. 13:00 – lánggitár

A Metallicának alig kell valami

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Világszerte milliók járnak a Metallica koncertjeire, amiből kiindulva azt hihetné az ember, hogy irreális kérésekkel bombázzák a bulik szervezőit az egyes helyszínen, pedig nem. A zenekar tagjai a mai napig közös öltözőt használnak, és csupán dohányzóasztalt, székeket, állólámpákat kértek bele. Ételben-italban sincsenek extra igényeik, csak az a lényeg, hogy a vegetáriánus Kirk Hammett gitáros is tudjon mit enni, illetve legyen cukorka, csoki, csipsz ilyesmi. Az egyedüli extra igény egy hangszigetelt szoba, ahol a koncert előtt tudnak zenélgetni egyet, ezzel is pörgetve magukat az estére. Kb. így:

A zenekar 50 fős stábbal utazik, ehhez május 14-én Budapesten csatlakozik majd még ugyanennyi technikai személyzet, de a színpad felépítésében több mint 200 ember segédkezik majd. A színpad közel 500 négyzetméteres lesz, a két oldalsó szárnnyal együtt több mint 60 méter széles. A színpad teljes hosszában egy óriási kivetítő adja a hátteret, amit a két oldalon további, egyenként 200 négyzetméteres kivetítő egészít majd ki. Már a héten vasárnap elkezdődnek a munkálatok a stadionban, hogy péntek estére minden a helyén legyen.

A stadion területéren nem lehet bevinni sem palackos, sem üveges italokat. Nem engednek be semmilyen típusú kamerát, hangrögzítő eszközt, de lézer pontozót, vagy akár ruhán viselt hosszabb láncokat sem. Tiltó listán van az esernyő is – a koncert esős időjárási körülmények között is megrendezésre kerül, ebben az esetben esőkabát viselését ajánlják a szervezők.


metál hír metallica



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása