2010.08.03. 22:53 – lánggitár

Nyerj Sziget-jegyet! - Majdnem híres – A második forduló eredményhirdetése

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Végéhez ért a Majdnem Híres játékunk második fordulója.  Minden játékosunknak köszönjük a részvételt és a megfejtéseket. Mielőtt kihirdetnénk az eredményt, lássuk a helyes válaszokat.

Mik a Jägermeister színei?
Narancssárga és fekete
(A Jägermeister hivatalos színei mellett elfogadtunk más megfejtéseket is, amelyeknek bármilyen köze volt a valósághoz.)

Mi lesz a Jägermeister helyszíne a Szigeten
JägerBar, Jägerező

Miből készül a Jägermeister?
56 különböző gyógynövényből

És aki hétfőtől egy barátjával együtt ingyenesen vehet részt a Sziget fesztiválon, VIP és fotós belépőt kap, amellyel a színfalak mögé is bejuthat, mindezeken túl minden este ingyen fogyasztásra jogosult a JägerBAR-ban, és akitől az élménybeszámolókat várjuk, az nem más, mint

Székely Réka Isaszegről

Gratulálunk!

Aki most nem nyert, az se lógassa az orrát, hiszen a Majdnem Híres harmadik, egyben utolsó fordulója jövő héten hétfőn, augusztus 9.-én kezdődik! Érdemes tehát a Sziget alatt is kattintani a Lángoló Gitárokra, hiszen a harmadik forduló nyereményei – kétfős részvétel a SZIN fesztiválon, VIP és Fotós passok, ingyen italok a Jägermeistertől - még gazdára várnak!

Ha közelebbről érdekel a rockújságírás, a popszakma, a zeneipar működése, akkor gyere a Majdnem Híres Rocksuliba, az ország első, akkreditált könnyűzenei menedzser-képzésére!
mail:
majdnemhires2010@gmail.com
myspace.com/majdnemhiresrocksuli


játék



süti beállítások módosítása