2010.08.10. 14:00 – sixx

Rob Zombie egy követ fúj Kowával

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nemrég készítettünk egy interjút a Kowa meg a Vega tagjaival, amiben a zenekar énekese, Kowalsky azt bírta mondani, hogy a zenekar jövőjét úgy képzeli el, hogy évente kiadnak 2-3 új nótát, turnéznak, aztán akikor összegyűlik egy lemezre való, akkor megjelentetik azt is, mintegy gesztusként a gyűjtőknek.

Nu, tegnap jelent meg egy friss beszélgetés Rob Zombie-val, amiben a filmrendezőként is egyre sikeresebb zenészember szóról szóra ugyanezt nyilatkozza, tessék csak nézni:

A lemezipar döglődik, ezt csak a hülyék nem veszik észre. Szerintem az egyetlen üdvözítő megoldás, hogy 7-8 hónap turnézás után az ember kiad két, maximum három nótát, aztén húz vissza a színpadra, és tolja tovább.

Őszintén szólva, amikor megjelenik egy album, amin van 11 nóta, mindenki tudja, hogy ezek közül 5-6 soha a büdös életben nem hangzik el élőben, 3-4 meg állandóan el fog, így ez az új módszer még jobb is lenne, mert a végül megjelenő albumra csak azok a nóták kerülnének fel, amiket élőben is lehet hallani.

Az ötvenes-hatvanas években a zenészek csak kislemezekre dolgoztak, és amikor megjelent már vagy 6-7, akkor adtak ki nagylemezt, amin ezek a slágerek voltak hallhatók. Ahogy viszont most áll a dolog, a CD-k akár egy éven belül el is tűnhetnek az üzletek polcairól, mert senki nem fogja venni őket, akkor meg minek legyártani a sok szart?


interjú rob zombie



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása