2010.08.10. 12:00 – sixx

Szeptember 14-én jön az Empire díszdobozos kiadása

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Amikor húsz éve kijött a Queensryche pályájának csúcsát jelentő Empire című album, nagyon sok pénzt fel mertem volna tenni arra, hogy a progresszív metálban utazó Seattle-i zenekarból lesz a következő nagy rockszenzáció, 18 hónapos, teltházas turnét nyomtak, a Silent Lucidity, a Jet City Woman vagy éppen a címadó Empire a Billboard listák élmezőnyében tanyázott, egy kis lépés választotta csak el a zenekart a világsztárságtól.

Aztán ez a kis lépés valahogy elmaradt, az Empire-t követő Promised Land (bár egy zseniális lemez volt) nem tudta megismételni az előd sikereit, a depressziós, sötét hangulatú anyag nem jött be a közönségnek, és amilyen gyorsan a csúcsra került a QR pont olyan gyorsan le is került onnan. Chris Degarmo zeneszerző-gitáros már ekkor kezdte unni a banánt, később ki is szállt és elment utasszállító gépeket vezetni, a QR pedig azóta sem tudta megismételni korábbi sikereit.

Az Empire ettől függetlenül egy mérföldkő volt, egy zseniális, tökéletes album, amin egy szar szám sincs, így nem csoda, hogy az EMI a huszadik évfordulóra egy különleges díszdobozzal emlékezik meg a tripla platina státuszt elérő anyagról. A 2 CD-t tartalmazó kiadvány tartalmazza majd az Empire remaszterizált változatát, kiegészítve három, korábban is elérhető nótával, a második CD-n viszont eddig (hivatalosan) kiadatlan élő felvételeket kapunk majd, melyeket 1990-ben, Londonban rögzítettek. A hanganyag mellé öt képeslapot, egy ritka képeket tartalmazó füzetet és egy posztert is mellékelnek, meg köll rendelni, azt mondom.  

A tracklist:

Disc 1:

01. Best I Can
02. The Thin Line
03. Jet City Woman
04. Della Brown
05. Another Rainy Night (Without You)
06. Empire
07. Resistance
08. Silent Lucidity
09. Hand On Heart
10. One And Only
11. Anybody Listening?

Bonus tracks:

12. Last Time In Paris
13. Scarborough Fair
14. Dirty Lil Secret

Disc 2:

01. Resistance
02. Walk In The Shadows
03. Best I Can
04. The Thin Line
05. Jet City Woman
06. Empire
07. Roads To Madness
08. Take Hold Of The Flame
09. Silent Lucidity
10. Hand On Heart


cd metal queensryche



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása