2010.08.19. 22:41 – lánggitár

Majdnem Híres – A harmadik forduló eredményhirdetése...

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

…és egy kis meglepetés a végére!

A mai napon lezárult a Majdnem Híres játékunk harmadik fordulója. Mindenkinek köszönjük a részvételt és a megfejtéseket, eddigi nyerteseinknek pedig az élménybeszámolókat. Ahogy már megszokhattátok, először a helyes megfejtések következnek.

Ki lép fel augusztus 27.-én a SZIN-en a JägerBAR-ban?

Stand-up comedy: Kovács András Péter és Kőhalmi Zoltán, Jäger Bar Party: Dj Paplan és Johnny Crunch, további programok: Jäger Ice Breaking, Jäger Karaoke & Guitar Hero  

(A felsoroltak közül bármelyiket elfogadtuk helyes válaszként.)

Mióta létezik a Jägermeister titkos receptje?

1934 óta

Most pedig lássuk ki az, akinek a harmadik fordulóban kedvezett a szerencse, azaz aki egy barátjával együtt a Jägermeister vendége lesz a SZIN-en, VIP és fotós belépőt kap, amellyel a színfalak mögé is bejuthat, mindezeken túl minden este ingyen fogyasztásra jogosult a JägerBAR-ban, és akitől a beszámolókat olvashatjátok majd.

A harmadik forduló nyertese tehát:

Farkas Péter Kiskőrösről

Gratulálunk!

A játék végén pedig szeretnénk egy kis meglepetéssel kedveskedni mindenkinek, aki részt vett a Majdnem Híres bármelyik fordulójában: jövő kedden a Zöld Pardonban a Superbutt koncertjén egy kis ajándékcsomaggal várjuk azt a húsz játékost, aki a majdnemhires@nnmedia.hu e-mail címen először jelzi nekünk részvételi szándékát.

Mindenkinek további élményekben gazdag nyarat kívánunk!

Ha közelebbről érdekel a rockújságírás, a popszakma, a zeneipar működése, akkor gyere a Majdnem Híres Rocksuliba, az ország első, akkreditált könnyűzenei menedzser-képzésére!
mail:
majdnemhires2010@gmail.com
myspace.com/majdnemhiresrocksuli


játék



süti beállítások módosítása